x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta, despre nominalizarea lui Iohannis: Nu doar că îl doresc în Guvern, dar ar fi un mare câştig

Ponta, despre nominalizarea lui Iohannis: Nu doar că îl doresc în Guvern, dar ar fi un mare câştig

08 Feb 2014   •   12:43
Ponta, despre nominalizarea lui Iohannis: Nu doar că îl doresc în Guvern, dar ar fi un mare câştig

Premierul Victor Ponta spune că are o relaţie foarte bună cu primarul Sibiului, Klaus Iohannis, iar prezenţa lui în guvern ar fi "un mare câştig".

"Am văzut propunerile făcute de colegii liberali. Sunt oameni de valoare, în frunte cu domnul Iohannis pe care nu doar că îl doresc în Guvern, dar cred că ar aduce un plus Guvernului", a declarat Victor Ponta pentru TVR.

"Celelalte decizii tehnice, cum vom proceda în continuare le vom lua în ţară, împreună, cu calm şi cu gândul cum e mai bine pentru sarcina principală a Guvernului de a-şi continua programul pe trend pozitiv al României. Restul, celelalte lucruri, acasă", a spus premierul, care se va întoarce astăzi de la Soci, unde a asistat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă.

"Am o relaţie foarte bună cu domnul Iohannis. Ne cunoaştem de ceva timp. Cred că ar fi un mare câştig pentru Guvern. Exact, poziţiile, astea sunt lucrurile pe care o să le discutăm la conducerea coaliţiei", a mai spus Victor Ponta. 
 

×
Subiecte în articol: klaus iohannis Victor Ponta