x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: "Îmi cer scuze pentru mitocăniile preşedintelui la adresa celor de la Chişinău"

Ponta: "Îmi cer scuze pentru mitocăniile preşedintelui la adresa celor de la Chişinău"

07 Ian 2014   •   14:22
Ponta: "Îmi cer scuze pentru mitocăniile preşedintelui la adresa celor de la Chişinău"
Sursa foto: gov.ro

Premierul Victor Ponta le-a solicitat marţi miniştrilor să continue proiectele începute cu Republica Moldova şi şi-a cerut scuze public pentru 'mitocăniile' consilierilor prezidenţiali şi ale preşedintelui la adresa oficialilor de la Chişinău.

'Domnul ministru Dragnea are conform legii relaţia directă cu Republica Moldova privind utilizarea acelor bani (20 de milioane de euro alocaţi în 2013 Republicii Moldova pentru infrastructura şcolară - n.r.), dar e vorba aici de Ministerul Educaţiei şi o să vă rog să vorbiţi cu ministrul de la Chişinău în aşa fel încât banii pe care îi dăm să ajungă la grădiniţe şi la şcoli. Gazoductul ştiu că e gata pe partea noastră, cel puţin. Trebuie, sigur, terminat şi pe partea cealaltă. Televiziunea publică emite în Moldova', a declarat premierul în deschiderea şedinţei de Guvern.

"Îmi cer scuze public pentru mitocăniile consilierilor prezidenţiali şi chiar ale preşedintelui la adresa celor de la Chişinău. Sunt convins, însă, că o relaţie istorică nu poate fi stricată de nişte persoane iresponsabile. Cred că facem ce trebuie că sprijinim Moldova şi asta vreau să facem şi în 2014. Şi vă rog pe toţi miniştrii să vă continuaţi proiectele pe care le aveţi cu Republica Moldova", a mai spus premierul.

×