x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Îmi doresc ca în 2014 să fiu mult mai bun. Am o datorie faţă de toţi care trăiesc în România

Ponta: Îmi doresc ca în 2014 să fiu mult mai bun. Am o datorie faţă de toţi care trăiesc în România

01 Ian 2014   •   12:21
Ponta: Îmi doresc ca în 2014 să fiu mult mai bun. Am o datorie faţă de toţi care trăiesc în România
Sursa foto: Facebook.com

 ”De la unul dintre izvoarele noastre naţionale - "Sarmizegetusa Regia" - urez La Mulţi Ani tuturor celor care au urmărit în 2013 acest cont de Facebook (prieteni, colegi, critici, utilizatori ai internetului sau doar curioşi)!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

”Înţeleg că am, în egală măsură, o datorie faţă de toţi cei care trăiesc azi în România! Îmi doresc ca în 2014 eu să fiu mult mai bun (continuând lucrurile de succes şi învăţând din sfaturile bune sau din propriile greşeli) - şi urez tuturor linişte, sănătate şi o viaţă mai bună! Ştiu că trebuie să îmi dedic toată energia pentru dialog şi construcţie şi mă bazez în acest proiect pe toţi românii! Iar pentru Proiectul "România 100" (în care reconstrucţia şi prezervarea sitului "Sarmizegetusei" cu siguranţă îşi află locul) ne pregătim pentru o ţară mai bună şi mai demnă, mai unită şi mai tolerantă! La mulţi ani!”, a mai scris Ponta.

×