x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: ”Nu vreau să fac ca Traian Băsescu; când îmi place justiţia, să o laud, când nu, să o critic”

Ponta: ”Nu vreau să fac ca Traian Băsescu; când îmi place justiţia, să o laud, când nu, să o critic”

09 Iun 2015   •   22:10
 Ponta: ”Nu vreau să fac ca Traian Băsescu; când îmi place justiţia, să o laud, când nu, să o critic”
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images
Premierul României, Victor Ponta, a explicat, în ediţia de marţi a emisiunii "Sinteza Zilei", realizată de Mihai Gâdea, la Antena 3, că ştie că putea să facă multe lucruri mai bine, din funcţia de premier al României, dar a ales să se concentreze mai mult pe ce are de făcut şi mai puţin pe războaie politice.
 
"Din activitatea mea de premier puteam să fac multe lucruri mult mai bine. Dar nu vreau să fac ca Traian Băsescu. Când îmi place ce face justiţia îi laud, când nu, îi critic. Prefer să nu comentez, pentru că în acest moment sunt un suspect şi mă duc, ca orice suspect, să lămuresc acest lucru. Dar nu am niciun fel de problemă să mă duc şi să lămuresc tot ce trebuie lămurit. Cu condiţia să fiu întrebat. Am fost verificat de ANAF, ANAF mi-a dat document că nu e nimic în neregulă, ANI la fel."
Ponta a adăugat că orice bătălie politică în acest moment are efecte directe asupra cetăţenilor României.
 
"Mi-aş fi dorit ca mare parte din energia mea să o folosesc pentru funcţia de premier, nu ca să mă cert în fiecare zi cu doamna Gorghiu, cu domnul nu ştiu care, cu doamna Paul Vass, nu asta aşteaptă oamenii de la mine. Am ales să îmi văd de treaba mea de prim-ministru."

×