x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Premierul Cioloș, la Paris în 21 ianuarie PENTRU DISCUȚII SPINOASE. Vizita poate fi prelungita cu o zi

Premierul Cioloș, la Paris în 21 ianuarie PENTRU DISCUȚII SPINOASE. Vizita poate fi prelungita cu o zi

de Dan Constantin    |    15 Ian 2016   •   07:08
 Premierul Cioloș, la Paris în 21 ianuarie PENTRU DISCUȚII SPINOASE. Vizita poate fi prelungita cu o zi

Saptamîna viitoare Dacian Cioloș va face o vizită la Paris. Nu a fost încă anunțat caracterul vizitei, oficial sau de lucru, element important pentru protocolul francez.

Surse din mediul de afaceri ne-au precizat că vizita premierului român va actualiza o serie de programe din parteneriatul strategic cu Franța care a vizat obiective ambițioase asumate de precedentul cabinet Ponta.

La Paris sunt mari asteptari pentru a clarifica din partea romană restanțele din angajamentele reciproce în planul colaborării din industria militară și al unor lucrari de infrastructură.Este posibil sa fie abordate si cazurile unor companii cu capital francez investigate de autoritatile judiciare de la București.

Premierul Cioloș va fi primit, conform unui progam inca nefinalizat, de presedintele Hollande. Vizita la Paris poate fi prelungită la două zile în functie de conținutul dosarului care se definitivează în cursul zilei de vineri 15 ianuarie. 

×