x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Președintele Iohannis: Viața românilor  va rămâne mult timp sub semnul epidemiei

Președintele Iohannis: Viața românilor  va rămâne mult timp sub semnul epidemiei

28 Apr 2020   •   20:03
Președintele Iohannis: Viața românilor  va rămâne mult timp sub semnul epidemiei

Președintele Klaus Iohannis a spus că vor fi luate măsuri de relaxare după epidemie „pas cu pas”, însă viața românilor va rămîne luni bune sub semnul epidemiei. Apar, însă, și alte oportunități, a declarat Iohannis, întrebat cum ajută autoritățile românii după epidemie.

„Vom avea măsuri de relaxare pas cu pas și la momentul acesta nu putem să spunem decât ceea ce facem peste maxim două săptămâni. Însă viața noastră a tuturor va rămâne încă luni de zile sub semnul acestei epidemii. Vom ști doar în octombrie – noiembrie, de exemplu, dacă va exista sau nu al doilea val. Experții au păreri împărțite. În funcție de asta se va schimba viața noastră a tuturor”, a spus președintele Klaus Iohannis, marți, într-o conferință de presă.

Pe lângă veștile „apăsătoare”, Iohannis a afirmat că apar noi oportunități pentru mediul de afaceri, dar și pentru oameni, în general, pe piața muncii.

„Este evident că apar și oportunități în piața muncii. Apar oportunități pentru noi afaceri în zone care, poate, până acum nu au fost profitabile și întreaga societate va constata că sunt valori despre care am discutat dar nu le-am trăit, cum sunt valori despre care nu am discutat dar le-am trăit. Și așa pot să spun că viața noastră a tuturor va suferi schimbări”, a afirmat președintele.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis