x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a votat "pentru un Parlament eficient, pentru un Guvern căruia să îi pese de România"

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a votat "pentru un Parlament eficient, pentru un Guvern căruia să îi pese de România"

11 Dec 2016   •   09:11
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a votat "pentru un Parlament eficient, pentru un Guvern căruia să îi pese de România"
Sursa foto: FOTO - Arhivă

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune că a votat pentru un Parlament eficient, care să susţină un Guvern "sensibil şi atent" şi la problemele Bucureştiului.

"Am votat cu foarte mare încredere pentru un Parlament eficient, pentru o majoritate parlamentară care să susţină un Guvern căruia să îi pese de România, pentru un Guvern care să fie sensibil şi atent la problemele Capitalei. Am votat cu gândul la o colaborare bună cu viitorul Guvern, care va fi susţinut de majoritatea parlamentară care se va constitui în urma acestor alegeri şi prin care obiectivele strategice şi importante ale Bucureştiului să fie finalizate într-un timp rapid - şi mă refer la extinderii Centurii Capitalei, la inelul median, mă refer la urgentarea lucrărilor la metrou şi, de asemenea, la construirea spitalului republican", a declarat Firea, duminică, după ce a votat.

Ea a adăugat că a votat şi cu gândul la familiile de români care îşi dau la rândul lor votul "pentru cei care au dovedit că atunci când au fost la guvernare şi majoritari în Parlament au luat decizii bune pentru români".

Firea a comentat faptul că, iniţial, presa nu a avut acces în interiorul secţiei de votare, însă, în cele din urmă, reprezentanţii mass-media au putut să o filmeze în timp ce vota.

"Am fost şi eu surprinsă. Votez aici de ani de zile. Niciodată nu s-a întâmplat ca preşedintele secţiei să nu permită accesul presei. Este reprezentanta unui partid politic care, în mod evident, nu mă simpatizează, dar asta e mai puţin important. Esenţial este că nu doreşte să asigure o transparenţă pentru presă şi accesul presei la evenimente care nu constituie secret de stat şi nu vă trebuie certificat ORNISS pentru a intra într-o secţie de votare şi a surprinde câteva imagini, câteva cadre atunci când cineva votează. În cazul nostru, primarul general al Capitalei îşi exprima dreptul de vot", a afirmat Gabriela Firea.

Sursa: AGERPRES

×