x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD + PUR - Listele Uniunii nu sunt gata

PSD + PUR - Listele Uniunii nu sunt gata

12 Oct 2004   •   00:00

Liderul grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputatilor, Viorel Hrebenciuc (foto), a declarat ieri ca ,,inca se lucreaza la listele Uniunii Nationale PSD plus PUR" si ca acestea vor fi publicate pe site-ul partidului astazi sau maine.

Hrebenciuc a mentionat ca listele au fost luate din nou la mana, judet cu judet, pentru a fi completate cu nominalizatii pentru locurile neeligibile, adica pana la pozitiile 13-14. La sedinta de grup de ieri, deputatii Alexandru Lapusan si Vasile Suciu si-au dat demisiile oficial din PSD, dar ei vor ramane pana la finalul mandatului sa activeze in grupul PSD.

Potrivit unor surse din PSD citate de Mediafax, la sedinta grupului parlamentar, unii deputati au ridicat probleme legate de situarea lor pe listele parlamentare. Astfel, un deputat de Olt s-a plans ca, dupa plecarea lui Florin Georgescu, el urma sa fie situat pe liste pe locul 3 si acest lucru nu s-a intamplat deoarece prefectul a impus o alta persoana pe liste. De asemenea, deputatii de Constanta au criticat situatia creata de Radu Mazare in legatura cu listele parlamentare. Sursele citate au aratat ca Hrebencic le-a spus ca va discuta aceste probleme cu conducerea partidului. (Dana Piciu)

×
Subiecte în articol: politic