x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD AMÂNĂ discuţia despre soarta lui Dragnea! Colegii i-au cerut să nu îşi dea demisia

PSD AMÂNĂ discuţia despre soarta lui Dragnea! Colegii i-au cerut să nu îşi dea demisia

18 Mai 2015   •   13:03
PSD AMÂNĂ discuţia despre soarta lui Dragnea! Colegii i-au cerut să nu îşi dea demisia
Sursa foto: Liviu DRAGNEA (facebook.com/psd)

Liviu Dragnea a declarat, luni, că şi-a depus mandatul pe masa biroului naţional, însă colegii departid i-au cerut să nu plece.

Demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile deţinute în PSD va fi discutată abia miercuri în Comitetul Executiv şi nu astăzi, cum era planificat, în cadrul Biroului Politic Naţional, potrivit ANTENA 3.


Citeşte şi: Liviu Dragnea a demisionat din GUVERN 

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a explicat că nimeni nu a fost de acord cu demisia lui Dragnea, aşa că s-a luat decizia să meargă într-un for mai mare pentru aceste discuţii.

Citeşte şi: Dosarul "Referendumul". Liviu Dragnea, un an cu suspendare! Decizia nu este definitivă

"Am avut o discuţie cu colegii mei din BPN. Absolut nimeni nu a fost de acord cu demisia domnului Dragnea şi atunci mergem miercuri şi ne întâlnim în for mai mare (CEX n.r.), să vedem exact ce avem de făcut. Este o situaţie importantă. Suntem sancţionaţi toţi pentru că l-am suspendat pe Băsescu şi pentru referendumul din 2012, cei de la PNL, în stilul lor obişnuit, s-au fofilat de la referendum şi vreau să discutăm cu toţii ce măsuri avem de luat", a declarat Victor Ponta, la ieşirea din sediul PSD.

Citeşte şi:  ULISELE ANCHETEI REFERENDUMUL: DNA a vrut ARESTAREA lui Dragnea

Dragnea are în acest moment susţinerea unor lideri din partid, care spun că acesta nu ar trebui să îşi dea demisia, fiind vorba despre o condamnare cu suspendare într-un dosar politic, nu de corupţie.


Victor PONTA (s) şi Liviu DRAGNEA (FOTO:  psd.ro)

×
Subiecte în articol: liviu dragnea demisie psd