x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: PNL a furat banii de pensii și alocații prin licitațiile trucate. Curtea de Conturi confirmă

PSD: PNL a furat banii de pensii și alocații prin licitațiile trucate. Curtea de Conturi confirmă

29 Iul 2020   •   16:21
PSD: PNL a furat banii de pensii și alocații prin licitațiile trucate. Curtea de Conturi confirmă
Sursa foto: Lucian Alecu

PSD a transmis, miercuri, într-o postare pe pagina de Facebook a partidului, că PNL a „furat” banii de pensii şi de alocaţii prin licitaţii trucate, iar Curtea de Conturi a confirmat „tunurile PNL” date de Ministerul Sănătăţii în plină pandemie.

„PNL a furat banii de pensii și alocații prin licitațiile trucate. Modelul Unifarm de guvernare înseamnă nimic pentru români și bani cât mai mulți în buzunarele liberalilor! Curtea de Conturi confirmă oficial #tunurilePNL de miliarde, date la Ministerul Sănătății, în plină pandemie”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Potrivit sursei citate, rezultatele controlului sunt „un abecedar al fraudelor pe bani publici comise sub directa oblăduire a lui Orban”:
„-prețuri umflate și de 12 ori ca să le iasă profituri cât mai mari firmelor de partid;
-țeapă cu alcool sanitar și manevre financiare pe seama componentelor folosite la izolete;
-produse predate înaintea semnării contractelor și echipamente predate înainte de finalizarea procedurii de achiziție”, susține PSD.

„Liberalii au sifonat miliarde și acum vin cu tupeu să ne spună că nu mai au bani de pensii și alocații”, se mai arată în postarea social-democraților.

(sursa: Mediafax)

×