x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan, despre congresul PSD: Ei fac un simulacru de democraţie

Raluca Turcan, despre congresul PSD: Ei fac un simulacru de democraţie

22 Aug 2020   •   14:18
Raluca Turcan, despre congresul PSD: Ei fac un simulacru de democraţie
Sursa foto: Lucian Alecu

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că PSD face un „simulacru de democrație” la congres. „Sunt aceiași care ne-au dat catastrofa guvernării de până acum”, a spus Turcan.

Vicepremierul Raluca Turcan a apus, sâmbătă, la Sibiu, că moțiunea de cenzură depusă de PSD reprezeintă un grav conflict instituțional între instituțiile statului.

„PNL şi Guvernul Orban s-a concentrat în toate aceste luni, pe gestionarea situaţiei crizei sanitare fără precedent, pe salvarea economiei profund afectată de criza sanitară şi în acelaşi timp pentru punerea bazelor pentru valorificarea fiecărui euro care vine de la Comisia Europeană, ca rezultat al parteneriatului şi existenţei noastre ca parte comună la construcţia europeană. De la momentul aderării în UE, avem cea mai mare rată de absorbţie a fondurilor europene. Asta a însemnat o muncă teribilă, pe care e bine ca oamenii să o cunoască atunci când alţii se ocupă de moţiuni de cenzură depuse în sesiune extraordinară, într-un grav conflict constituţional între instituţiile statului, în avans de alegerile interne ale PSD-ului, ca demers de imagine pentru liderul PSD, Marcel Ciolacu”, a spus Turcan.

Potrivit acesteia, congresul de sâmbătă al partidului este „un simulacru de democrație”.

„Aşadar ei astăzi fac un simulacru de democraţie cu toate că au omul şi postul la acest congres, noi guvernăm şi pe viitor se va întâmpla la fel. Haideţi să facem un mic exerciţiu de imaginaţie şi gândiţi-vă cum ar arăta, ferească Dumnezeu, România guvernată de către PSD, dacă această moţiune ar trece, cu oamenii care sunt în jurul lui Marcel Ciolacu. Păi nu i-am văzut? Sunt aceiaşi care ne-au dat catastrofa guvernării de până acum”, a mai spus Raluca Turcan.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: raluca turcan psd congres psd