x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan pregătește o lovitură NEAȘTEPTATĂ pentru Liviu Dragnea

Raluca Turcan pregătește o lovitură NEAȘTEPTATĂ pentru Liviu Dragnea

18 Dec 2016   •   10:28
Raluca Turcan pregătește o lovitură NEAȘTEPTATĂ pentru Liviu Dragnea

Preşedintele interimar al PNL, deputatul Raluca Turcan, afirmă că liberalii vor pleda pentru invalidarea mandatului de deputat al preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, având în vedere prevederea din regulamentului Camerei referitoare la persoanele condamnate definitiv pentru fraude electorale.

"Vom pleda pentru invalidarea mandatului de deputat al preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, şi vom vota în consecinţă. Regulamentul Camerei Deputaţilor este clar şi limpede: mandatele persoanelor condamnate definitiv pentru fraude electorale nu pot fi validate. Sper ca toate celelalte partide să se ralieze acestei poziţii de bun simţ şi să voteze împotrivă. În cazul în care PSD va avea câştig de cauză la vot, luăm în calcul sesizarea Curţii Constituţionale", afirmă Raluca Turcan, într-un mesaj postat duminică pe pagina sa de facebook.

Ea afirmă că în PSD există un obicei de a considera că legile în vigoare sunt facultative pentru liderii social-democraţi.

"Nu putem ceda în faţa acestui obicei al PSD de a considera că legile aflate în vigoare sunt, pentru liderii acestui partid, facultative. De altfel, avem un precedent în 2004, când pentru fapte similare pentru care nu fusese emisă o sentinţă judecătorească la acel moment, toate partidele au acceptat invalidarea mandatului de senator al persoanei în cauză", mai afirmă liderul PNL. www.agerpres.ro

×