x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Refuz - Dan Voiculescu nu mai merge la DNA

Refuz - Dan Voiculescu nu mai merge la DNA

de Dana Piciu    |    18 Apr 2007   •   00:00

Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat ieri că nu va mai merge niciodată la DNA, pentru că nu există nici un cap de acuzare împotriva sa şi a fiicei sale Camelia, iar lucrurile sunt închise din punctul său de vedere.

În cazul în care DNA îl va mai cita pentru lămuriri, Voiculescu îl va delega pe avocatul său să se ocupe de asta. "Acum două zile am fost la Parchet la cererea mea şi am stat de vorbă cu procurorul Emilian Eva o jumătate de oră pentru a constata că nu există nici un cap de acuzare împotriva mea şi a Cameliei Voiculescu. Am dat o declaraţie olografă pe foaie albă, în care am scris că declar că am împrumutat-o, că asta era acuzaţia, pe fiica mea Camelia cu o sumă de bani, împrumut restituit de aceasta. Nu am nici o implicare în vânzarea-cumpărarea spaţiilor comerciale ale Ana Electronic de către Loteria Română. Depun alăturat contractul de împrumut şi documentele bancare justificative", a arătat Dan Voiculescu.

Liderul conservator a mai adăugat că tot în ziua în care a fost la DNA i s-a confirmat, uitându-se pe hârtii, că Daniel Morar "a făcut un grav abuz", motiv pentru care a pregătit o plângere penală împotriva lui.

×
Subiecte în articol: politic