x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 Hunedoara. Dan Bobouţanu (PSD) este noul primar al municipiului

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 Hunedoara. Dan Bobouţanu (PSD) este noul primar al municipiului

06 Iun 2016   •   10:14
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 Hunedoara. Dan Bobouţanu (PSD) este noul primar al municipiului
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Noul primar al municipiului Hunedoara este Dan Bobouţanu, preşedinte al organizaţiei locale a PSD, victoria sa în faţa edilului Viorel Arion (PNL) fiind repurtată la o diferenţă de peste 400 de voturi, potrivit numărătorii paralele efectuate duminică noaptea de PSD Hunedoara.

Dan Bobouţanu a fost viceprimar al municipiului Hunedoara în mandatul 2012-2016.

'Municipiul Hunedoara este cea mai mare surpriză în care am crezut şi pe care am reuşit să o facem. Este o realizare foarte mare şi le mulţumesc din suflet echipei de la Hunedoara, tuturor membrilor de partid care au ştiu să explice electoratului să aibă încredere în PSD. Acest lucru mai arată că PSD a făcut întotdeauna ceea ce a promis. Sunt convins că locuitorii municipiului Hunedoara vor fi mulţumiţi de alegerea pe care au făcut-o', a declarat preşedintele organizaţiei judeţene PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

Acesta a mai arătat că PSD a reuşit să obţină un scor foarte bun şi pe ansamblul judeţului Hunedoara, candidaţii de primar ai social-democraţilor impunându-se în 34 de localităţi din cele 69 ale judeţului.

Între localităţile în care alegerile au fost câştigate de primari PSD se numără: Orăştie, Brad, Simeria, Lupeni, Petrila, Uricani, Aninoasa, Vulcan.

De asemenea, numărătoarea paralelă a PSD arată un număr mare de voturi şi pentru candidaţii propuşi pentru Consiliul Judeţean.

'Suntem convinşi că vom câştiga şi conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara. Era cazul să conducem, după 12 ani de domnie liberală', a menţionat deputatul Laurenţiu Nistor.

'Vreau să dedic victoria de astăzi tuturor cetăţenilor din judeţul Hunedoara şi le doresc să aibă încredere în PSD, care a fost mereu aproape de oameni, de hunedoreni. Îi asigurăm pe oameni că vom duce la bun sfârşit angajamentele pe care le-am luat. Le mulţumesc pentru încrederea acordată tuturor celor care au fost cu noi, dar şi celor care nu ne-au votat, şi sper că nu-i vom dezamăgi. Le mulţumesc colegilor de partid şi candidaţilor, pentru că ei au fost cei care au dus lupta grea în această campanie', a conchis preşedintele PSD Hunedoara. AGERPRES

×