x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Romașcanu, despre ieftinirea alimentelor de bază: Un act normativ ar fi cea mai bună soluție

Romașcanu, despre ieftinirea alimentelor de bază: Un act normativ ar fi cea mai bună soluție

de Redacția Jurnalul    |    26 Iun 2023   •   17:15
Romașcanu, despre ieftinirea alimentelor de bază: Un act normativ ar fi cea mai bună soluție
Sursa foto: Lucian Alecu

Se pare că ne îndreptăm spre o soluție legislativă, pe baza unui acord general al celor implicați, spune senatorul PSD Lucian Romașcanu despre ieftinirea alimentelor de bază.

„Există în acest moment discuții privind lista alimentelor care vor face obiectul acestei înțelegeri, vor continua discuțiile și mâine (marți - n.r.), va exista o decizie despre cum vor trebui impuse aceste concluzii ales discuțiilor. Se pare că ne îndreptăm spre o soluție legislativă, pe baza unui acord general al celor implicați, astfel încât să nu existe impedimente în aplicare”, spune senatorul PSD Lucian Romașcanu.

El afirmă că „lumea este de principiu de acord pentru o scădere pe durată limitată, prin eforturi proprii, a prețului la alimentele de bază”.

„Când le vom avea le vom comunica dar pentru protecția producătorilor români, pentru ceea ce ne-am propus întotdeaun,a și anume creșterea nivelului de trai prin reducerea prețurilor pentru consumatori, probabil un act normativ ar fi cea mai bună soluție”, încheie Romașcanu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu alimente preţuri