x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD va avea patru noi vicepreședinți. Lipă va fi „în zona sportului”

PSD va avea patru noi vicepreședinți. Lipă va fi „în zona sportului”

de Redacția Jurnalul    |    23 Aug 2024   •   22:45
PSD va avea patru noi vicepreședinți. Lipă va fi „în zona sportului”
Sursa foto: Antena 3 CNN

PSD va avea patru noi vicepreședinți, anunță senatorul social-democrat Lucian Romașcanu. El afirmă că Elisabeta Lipă va fi vicepreședinte „în zona sportului”.

Lucian Romașcanu a declarat după ședința Consiliului Național al PSD că s-au discutat detaliile organizatorice ale Congresului partidului de sâmbătă.

„S-au stabilit și aprobat anumite detalii organizatorice, există acest vot electronic, există depunerea candidaturilor pe moțiuni. S-a votat și acceptarea moțiunii lui Marcel Ciolacu, care cuprinde și lista nouă a celor care vor face parte din conducerea partidului”, a arătat Romașcanu.

El precizează că a fost aprobată modificarea pentru a exista patru noi vicepreședinți pe domenii de activitate.

„Avem din zona IMM-urilor pe domnul Jianu, din zona Sportului, pe doamna Lipă, sunt tineri care au ajuns în propunerile de vicepreședinți, cum este domnul Șoldan, de la Suceava, care a avut acel succes spectaculos”, a adaugă el.

De asemenea, Romașcanu a mai spus că, în contextul candidaturilor la congres, Marcel Ciolacu a propus ca sâmbătă, dacă vor exista candidaturi individuale pe poziții, în timpul Congresului, să fie acceptate și supuse votului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: romascanu psd congres