x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Roxana Wring: USR trebuie să guverneze din 2020

Roxana Wring: USR trebuie să guverneze din 2020

13 Iul 2019   •   11:42
Roxana Wring: USR trebuie să guverneze din 2020

USR trebuie să guverneze din 2020, Viorica Dăncilă trebuie să plece, Gabriela Firea trebuie să plece, iar hoţii şi incompetenţii trebuie scoşi din administraţia publică centrală şi locală, a declarat preşedintele PSD Bucureşti, Roxana Wring, la Congresul USR de sâmbătă.

"Suntem aici pentru că USR a crescut. Avem mai muţi membri, avem mai multe voturi, avem mai multe soluţii şi proiecte De la 154 de membri, câţi eram în februarie 2016, filiala USR Bucureşti este acum la aproape 2.000 de membri. Am obţinut aproape 40% din voturile la alegerile europarlamentare şi, mai importat de atât, am venit în aceşti ultimi trei ani cu propuneri şi soluţii pentru cetăţenii acestui oraş. Dar Bucureştiul nu este o excepţie, peste tot în ţară USR a crescut şi a crescut frumos. Aşa că acest congres vine să deschidă o nouă etapă politică", a afirmat Roxana Wring.

Potrivit acesteia, Congresul USR este unul al maturităţii.

"Sunt sigură că vom decide cu gândul al interesul comun al USR, dar mai ales cu gândul la interesul mai mare al întregii societăţi româneşti. Din 2020 USR trebuie să guverneze. Viorica Dăncilă trebuie să plece, Gabriela Firea trebuie să plece. În 2020, toţi hoţii şi incompetenţii trebuie scoşi din administraţia publică centrală şi locală. Cu asta mai avem de luptat. Însă nu avem de schimbat doar oamenii, avem de schimbat mentalităţi, viziuni greşite sau învechite, legi nedrepte sau date pentru infractori. (...) Ce se întâmplă în această sală va spune mult despre ce se va întâmpla în Palatul Victoria sau în sediul fiecărei primării pe care o vom câştiga. Aşa că nu e un simplu congres. (...) E foarte probabil punctul de cotitură pentru România şi sunt sigură că astăzi vom face un pas important nu doar către guvernarea din 2020, ci către acea Românie pe care ne-o dorim cu toţii cu autostrăzi, cu oraşe bine administrate, cu spitale şi şcoli pe măsura secolului în care trăim cu aleşi în slujba alegătorului şi cu cetăţeni care au încredere în ţara şi în viitorul lor. (...) USR va preda astăzi o lecţie de democraţie, prin care fiecare dintre noi suntem

×
Subiecte în articol: roxana wring