x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sandru acuza - "Mona Musca are dosar de colaborator"

Sandru acuza - "Mona Musca are dosar de colaborator"

09 Aug 2006   •   00:00

Deputatul PIN Lavinia Sandru a declarat ieri ca dosarul "de colaborator al fostei Securitati" al liberalei Mona Musca a ajuns la CNSAS.

Deputatul PIN Lavinia Sandru sustine ca dosarul "de colaborator al fostei Securitati" al liberalei Mona Musca (foto) a ajuns la CNSAS. Sandru a participat ieri la o actiune de curatire a Deltei Dunarii, la care a fost prezent si presedintele Basescu. "Trebuia sa fie si Mona Musca, o sustinatoare a ecologizarii Deltei. Nu a venit, eu m-am intrebat de ce, pentru ca o stiam o sustinatoare a demersului. Am dat niste telefoane si, intamplator, am aflat ca dosarul de colaborator al fostei Securitati i-a ajuns la CNSAS", a spus Sandru. Ea sustine ca aceasta informatie este foarte sigura, insa nu poate aprecia daca dosarul se afla printre cele 29 primite de CNSAS "sau daca este al 30-lea".

Mona Musca s-a aratat surprinsa de declaratia Laviniei Sandru. "CNSAS-ul nu m-a contactat in legatura cu vreun document sau dosar care sa ma priveasca. Nu cunosc ce ar putea sa contina arhivele fostei Securitati in legatura cu mine. (...) In masura in care exista asemenea documente sau dosare le voi face publice, din respect pentru adevar si interesul public", a declarat Mona Musca. Mircea Dinescu, membru in Colegiu CNSAS, a precizat ca informatia nu poate fi confirmata, fiind vorba de un "secret de serviciu".

×
Subiecte în articol: politic mona musca