x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scandalul din coaliție continuă. Deputat PNL: Guvernul caută premier! Găsitorului recompensă: o bere

Scandalul din coaliție continuă. Deputat PNL: Guvernul caută premier! Găsitorului recompensă: o bere

de Redacția Jurnalul    |    27 Iun 2024   •   21:20
Scandalul din coaliție continuă. Deputat PNL: Guvernul caută premier! Găsitorului recompensă: o bere
Sursa foto: Antena 3 CNN

Scandalul izbucnit pe subiectul datei pentru alegerile prezidențiale continuă în coaliția de guvernare. Deputatul PNL, Florin Roman, a postat, joi seara, un mesaj în care îl atacă pe premieurl Marcel Ciolacu, spunând că „trăiește zile caniculare pe terasele din Koln, Munchen, Frankfurt”.

„Guvernul României caută premier! Găsitorului recompensă: o bere! Domnul Ciolacu trăiește zile caniculare pe terasele din Koln, Munchen, Frankfurt și Bruxelles, la o halba de bere, printre fanii echipei naționale, dar și printre socialiștii europeni. E drept că o dată pe săptămână își face timp, între un meci și o halbă, să apară și pe la ședințele de guvern, pe principiul „Marcele, fă-te ca lucrezi!”, scrie Florin Roman, deputat PNL, pe pagina sa de Facebook.

Acesta atrage atenția că în fișa postului, Ciolacu are „totuși, guvernarea României, chiar dacă nu e prins de febra bacalaureatului sau al evaluărilor naționale”.

„De ceva vreme, atât domnia sa cat și ministrul Grindeanu, fac programul de guvernare pe la tersasele din Germania. Noi îi așteptăm la muncă! Atacurile suburbane ale domnului Ciolacu la adresa PNL reprezintă o jignire la adresa celor 2,5 milioane de români care au votat PNL. Vom răspunde acestor trufași și aroganți lideri PSD, care nu fac decât să ne reamintească de Liviu Dragnea și “ciuma roșie”!”, mai scrie Roman.

„Poate trebuie să înțelegem că onoarea nu este numai pe panouri, onoarea este și în discuțiile coaliției”, a spus premierul Marcel Ciolacu, cu referire la negocierile privind stabilirea datei alegerilor prezidențiale.

Liderul PSD Marcel Ciolacu susține că PNL dorește „să schimbe regulile jocurilui”.

„Nu am stabilit încă să avem o ședința de coaliție. Este evident că PNL dorește să schimbe regulile jocului. Dacă decizia lor rămâne aceeași nu are rost să facem o ședință de coaliție. Abordarea mea de președinte al PSD este una foarte clară: dânșii nu și-au tținut cuvîntul dat. Poate trebuie să înțelegem că onoarea nu este numai pe panouri, onoarea este și în discuțiile coaliției”, a spus joi, la Bruxelles, Ciolacu.

În replică, liberalul Florin Roman spune că Marcel Ciolacu „nu poate șantaja voința a 2,5 milioane de romani, care au votat PNL”.

 

 

 

×
Subiecte în articol: scandal pnl guvern