x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sebastian Ghiţă, dezvăluire incredibilă: „Victor Ponta a fost ameninţat cu arestarea chiar în faţa mea”

Sebastian Ghiţă, dezvăluire incredibilă: „Victor Ponta a fost ameninţat cu arestarea chiar în faţa mea”

05 Dec 2016   •   08:52
Sebastian Ghiţă, dezvăluire incredibilă: „Victor Ponta a fost ameninţat cu arestarea chiar în faţa mea”

Deputatul Partidului România Unită, Sebastian Ghiţă, a declarat că „înalţi factori de răspundere din DNA” l-au ameninţat pe fostul premier Victor Ponta că va fi arestat dacă va semna hârtiile pentru demararea lucrărilor la autostrada Comarnic-Braşov.

„S-au obţinut finanţări pentru România de la Societe General şi de la Erste Bank, au vrut să dea banii. S-au asociat trei companii mari, Vinci, din Franţa, Strabag, din Austria şi Aktor, din Grecia şi au fost cât pe-aci să semneze să facă autostrada Comarnic-Braşov.

S-au opus cei de la BEI (Banca Europeană de Investiţii), s-au opus toate ONG-urile lui Soros, iar Ponta în faţa mea a fost ameninţat, că dacă semnează acel contract va fi arestat. A fost ameninţat de către înalţi factori de răspundere din DNA.

Înainte de semnarea documentelor, DNA-ul, cu doamna Kovesi în frunte, nici nu se făcuse vreun contract, şi DNA-ul a şi cerut documente de la comisiile de negociere, de la întâlnirile dintre Guvern şi bănci, de la întâlnirile dintre Guvern şi firme”, a declarat Sebastian Ghiţă la România TV.

La rândul său, fostul premier Victor Ponta a recunscut cele dezvăluite de deputatul Partidului România Unită.

×