x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Şerban Nicolae: Votul de astăzi, poate cel mai important din ultimii ani

Şerban Nicolae: Votul de astăzi, poate cel mai important din ultimii ani

29 Iun 2019   •   14:10
Şerban Nicolae: Votul de astăzi, poate cel mai important din ultimii ani
Sursa foto: Lucian Alecu

Senatorul PSD Şerban Nicolae, candidat la funcţia de preşedinte al partidului, a declarat, sâmbătă, că votul pe care îl vor da delegaţii la Congres este cel mai important din ultimii ani, cu referire la faptul că de el va depinde şi rezultatul alegerilor prezidenţiale din acest an.

"Aceste alegeri de astăzi nu sunt nişte alegeri obişnuite. Votul pe care îl dau delegaţii la Congres este votul pe care îl daţi pentru fiecare din cei 100 sau 150 de colegi care sunt în ţară şi care nu au venit astăzi alături de noi, dar care simt la fel ca noi. Alegerile de astăzi sunt foarte importante pentru că privesc următorii cinci ani, nu din viaţa partidului. Ne croim astăzi un drum de unitate, de solidaritate, cu fruntea sus către ceea ce urmează. E un congres extraordinar, nu e un congres aşezat cu conferinţe le nivel local, care să meargă de jos în sus, cu analize pe toate palierele partidului până la congres, ca forma noastră supremă de organizare. Sunt alegeri extraordinare şi pentru că avem alegeri prezidenţiale peste câteva luni. Şi acum, în această sală, vom decide nu doar cine conduce partidul, ca echipă de conducere, ci dacă mai vrem să-i dăm unui om încă cinci ani de vacanţe, să-i dăm României încă cinci ani de cap plecat la nivel european, la nivel internaţional. Votul dumneavoastră de astăzi din punctul meu de vedere este poate cel mai important vot pe care l-am dat în ultimii ani", le-a transmis Şerban Nicolae, delegaţilor prezenţi la Congresul PSD.

Potrivit acestuia, PSD a acceptat prea mult "etichete" şi "insulte".

"Trebuie să fim cu fruntea sus, trebuie să privim înainte, să fim mândri de ceea ce am realizat. (...) Suntem aici şi cerem respect şi dăm respect, suntem aici şi cerem sprijin şi dăm sprijin, suntem aici şi cerem loialitate şi dăm loialitate. Parteneriatele noastre sunt îmbinate cu datoria noastră, dar şi cu drepturile pe care ni le revendicăm cu legitimitate", a mai spus Şerban Nicolae.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: serban nicolae congres psd