x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sfaturi pentru premier: Biletelul ar putea fi expertizat la Londra

Sfaturi pentru premier: Biletelul ar putea fi expertizat la Londra

de Gabriela Antoniu    |    15 Ian 2007   •   00:00
Sfaturi pentru premier: Biletelul ar putea fi expertizat la Londra

Secretarul general al Guvernului Radu Stroe (foto) a declarat ieri ca, daca va aparea presupusul biletel trimis de premierul Tariceanu lui Traian Basescu pentru a-l ajuta pe Dinu Patriciu, il va sfatui pe seful Executivului sa ceara analiza grafologica.

Stroe a apreciat ca biletelul la care face referire Elena Udrea nu exista. "In cazul in care va aparea un asemenea bilet, il voi sfatui pe primul-ministru sa ceara o analiza grafologica la cel mai recunoscut laborator din domeniu care se afla la Londra. Acolo se fac inclusiv analize chimice ale tipului de cerneala folosit, precum si alte proceduri sofisticate de stabilire a veridicitatii inscrisurilor", a declarat Radu Stroe pentru Mediafax. "Premierul Calin Popescu Tariceanu nu putea scrie un asemenea bilet. Daca el va aparea, inseamna ca este un fals, iar cei care l-au produs vor trebui sa suporte consecintele legale, aceasta fiind o fapta penala", a conchis Stroe. O ipoteza asemanatoare a avansat si Marius Oprea, consilierul personal al premierului, afirmand si el ca il va sfatui pe Tariceanu sa ceara expertiza grafologica.

Pe de alta parte, secretarul general adjunct al PC, Codrin Stefanescu, a declarat ieri ca are informatii potrivit carora premierului Tariceanu i se pregateste un dosar, care ar putea fi legat si de subiectul "biletului pierdut", invocat de Elena Udrea. "Biletul va fi gasit si vom putea sa ne trezim ca Parchetul General se va autosesiza in acest caz", a mai spus Stefanescu.

×
Subiecte în articol: politic