x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică George Simion: S-ar putea să ajungem să boicotăm alegerile ilegale și neconstituționale din 9 iunie

George Simion: S-ar putea să ajungem să boicotăm alegerile ilegale și neconstituționale din 9 iunie

de Redacția Jurnalul    |    26 Mar 2024   •   16:30
George Simion: S-ar putea să ajungem să boicotăm alegerile ilegale și neconstituționale din 9 iunie

S-ar putea să ajungem să boicotăm alegerile ilegale și neconstituționale din 9 iunie, spune liderul AUR, George Simion. El afirmă că va propune și altor forțe politice boicotarea alegerilor. Simion pledează pentru alegerea primarilor în două tururi.

„Statul este capturat având în vedere că proiectul de lege depus de AUR și anunțat de doamna secretar al Camerei, Geanina Șerban, nu are șanse de a fi adoptat în această legislatură în care Consilii Județene, primării, justiție, servicii de informații, CCR, Avocatul Poporului, toate sunt sub controlul , luăm în calcul și vom propune și altor forțe politice să boicotăm alegerile locale, într-o formă sau alta. Pentru că, fără alegeri în două tururi, de fapt, nu există speranțe la a câștiga democratic o primărie, având în vedere felul în care, de la Alfred Simonis, la toți ceilalți baroni PSD, primarii sunt cumpărați la bucată”, spune George Simion.

Președintele AUR apreciază că „nu trăim într-o democrație în momentul acesta”.

„Suntem dispuși să facem gesturi extreme, dar democratice, pentru a ne manifesta dezaprobarea. Chiar așa, să avem o legislație electorală și să nu se țină cont nici de Comisia de la Veneția, nici de orice altă normă de bun simț? S-ar putea să ajungem să boicotăm alegerile ilegale și neconstituționale din 9 iunie”, a mai spus George Simion.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: simion alegeri boicot