x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică ȘOC în PNL: Un lider important al partidului NU prinde Senatul

ȘOC în PNL: Un lider important al partidului NU prinde Senatul

14 Dec 2016   •   09:21
ȘOC în PNL: Un lider important al partidului NU prinde Senatul
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Liberalii au obținut scoruri foarte proaste pe județe, la alegerile parlamentare, iar pe măsură ce se finalizează distribuirea nume importante ies din joc, anunță stiripesurse.ro.

Ultimul greu al PNL care nu prinde Senatul este Teodor Atanasiu. Trimis la Buzău să candideze pe un loc călduț și sigur, Atanasiu nu a reușit să revigoreze organizația PNL, care a obținut doar 11%, cel mai slab scor din țară al unei organizații PNL. Astfel, la redistribuire, mandatul de senator rămas liber la Buzău merge către PMP.

În lumina acestei informații se explică mult mai ușor scandalul monstru care a avut loc ieri în Biroul Politic Național. Aici, Teodor Atanasiu a fost propus să preia funcția de secretar general interimar al PNL, după demisia lui Ilie Bolojan.

Din acest motiv, liderii PNL cu rezultate bune în teritoriu au sărit ca arși și au explicat că nu este posibil ca un om cu cel mai prost rezultat din țară să fie recompensat cu funcția de secretar general. După un scandal monstru în interiorul ședinței, Atanasiu a fost restras, iar în locul său a fost ales secretar general interimar Marian Petrache, liderul PNL Ilfov.

×
Subiecte în articol: teodor atanasiu