x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sorin Grindeanu: Fiind un guvern politic, tot ceea ce înseamnă structură şi nominalizări le vom discuta în forurile politice

Sorin Grindeanu: Fiind un guvern politic, tot ceea ce înseamnă structură şi nominalizări le vom discuta în forurile politice

30 Dec 2016   •   20:41
Sorin Grindeanu: Fiind un guvern politic, tot ceea ce înseamnă structură şi nominalizări le vom discuta în forurile politice

Noul premier desemnat al României, Sorin Grindeanu, a declarat vineri seara, la Timişoara, că structura viitorului guvern va fi discutată săptămâna viitoare, în forurile politice, întrucât este vorba despre un Cabinet politic.

''Fiind un guvern politic, tot ceea ce înseamnă structură şi nominalizări le vom discuta săptămâna viitoare, în forurile politice'', a afirmat Sorin Grindeanu.

Premierul desemnat a afirmat că era normal să vină la Consiliul Judeţean (CJ) Timiş, întrucât este, încă, preşedintele acestui for legislativ judeţean.

''Încă sunt preşedintele (CJ Timiş, n.r.) şi le mulţumesc colegilor că m-au aşteptat, este normal să clarificăm anumite lucruri, o s-o fac şi după ce sper că se vor încheia lucrurile în Parlament şi odată cu depunerea jurământului la Cotroceni, astfel încât lucrurile aici, la CJ, să fie cât se poate de clare şi lăsate în regulă'', a afirmat Grindeanu.

El a subliniat că este prematur să avanseze un nume al succesorului său la CJ Timiş, afirmând că, în primul rând, va dori să discute cu cei alături de care a format, în urmă cu şase luni, ''o majoritate pe patru ani''.

Întrebat de presa timişoreană cum a perceput momentul în care a fost desemnat de Liviu Dragnea drept candidat pentru funcţia de premier, Grindeanu a spus că a avut ''câteva momente de uluială'', după care le-a adresat câteva cuvinte colegilor săi din CEx, mulţumindu-i ''domnului Liviu Dragnea şi colegilor din CEx pentru vot''.

Sorin Grindeanu a spus despre Sevil Shhaideh, că este o doamnă pe care o respectă ''extrem de mult'' şi care este ''foarte, foarte profesionistă''. ''Mă aşteptam că va fi acceptată ca propunere de premier de către preşedintele Klaus Iohannis'', a afirmat Grindeanu. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: sorin grindeanu