x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ștefănescu, mesaj pentru Dragnea: Te așteptăm acasă, camarade

Ștefănescu, mesaj pentru Dragnea: Te așteptăm acasă, camarade

23 Apr 2021   •   18:18
Ștefănescu, mesaj pentru Dragnea: Te așteptăm acasă, camarade
Sursa foto: DIANA OROS

Te așteptăm acasă, camarade, este mesajul postat de Codrin Ștefănescu, după ce Liviu Dragnea a câștigat procesul în care cerea recunoașterea zilelor pe care le-ar fi putut câștiga prin muncă dacă ar fi fost lăsat să lucreze: „E prea mult si prea strigător la cer ceea ce ai pătimit”.

„Te așteptăm acasă, camarade! E prea mult si prea strigător la cer ceea ce ai pătimit! Ai fost deținut politic și toți au înțeles asta! E timpul să te întorci acasă și să decizi ce și cum! Acum”, scrie pe Facebook Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD.

Liviu Dragnea a câștigat, vineri, procesul în care cerea recunoașterea, de către Administrația Penitenciarului Rahova, a zilelor pe care le-ar fi putut câștiga prin muncă dacă ar fi fost lăsat să lucreze.

Decizia magistraților Judecătoriei Sector 5 este definitivă.

Liviu Dragnea a fost sancţionat după apariţia interviului dat prin Skype fostei sale consiliere şi a rămas fără drept de muncă. Cum zilele de muncă sunt considerate zile executate câştigate, fostul lider PSD a pierdut, din cauza sancţiunii, şansa de a ieşi ceva mai repede din penitenciar.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a transmis atunci că nu a aprobat interviul, ci doar i-a permis lui Liviu Dragnea să comunice online cu apropiaţii, pe Skype.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: codrin Ştefănescu Liviu Dragnea