x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stirile zilei

Stirile zilei

15 Apr 2006   •   00:00

Bistrita-Nasaud - Seful CJ cere protectia Politiei


Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Gheorghe Marinescu (PSD), a declarat ieri ca va cere protectia Politiei, fiindca se teme ca va fi atacat de prefectul Szilagyi Ioan. Prefectul a spus despre Marinescu: "Sa-l fereasca Dumnezeu sa ma intalnesc cu el", dupa ce presedintele CJ afirmase ca fiul sau a fost angajat inspector la Protectia Consumatorilor fara sa indeplineasca toate conditiile si fara concurs. Marinescu a declarat ca, personal, interpreteaza spusele prefectului ca pe o amenintare cu moartea.

Ioan Oltean: "Jumatate din Parlament se pierde"


PD va vota Legea Lustratiei in forma in care a fost adoptata si de Senat, in pofida faptului ca mai multi demnitari, chiar si din randurile partidelor aflate la putere, risca sa-si piarda functiile. "In situatia in care Camera Deputatilor va vota aceasta lege in forma in care este acum si, in mod cert o va vota, cred ca jumatate din Parlament se pierde, la fel se va intampla si cu jumatate din Guvern, iar multi demnitari vor fi obligati sa se intoarca la fostele lor locuri de munca", a declarat ieri Ioan Oltean, vicepresedinte al PD.

Copos, dezamagit - "Exista tensiuni mari in Coalitie"


Vicepremierul George Copos si-a exprimat dezamagirea fata de tensiunile existente intre partidele aflate in Coalitia de guvernare. "Sunt dezamagit din cauza tensiunilor mari existente acum in Coalitie si Alianta, intre PNL si PD, intre PC si PNL, intre PC si PD. Exista tensiuni intre cele doua palate, exista tensiuni peste tot", a declarat ieri George Copos . El a mai spus ca regreta faptul ca a intrat in politica si administratie.

Mures - UDMR acuza razboiul PNL - PD


Liderul UDMR Mures, Kelemen Attila, a declarat ieri ca in judet Coalitia este "paralizata". "In Mures lucrurile sunt lasate libere, fiecare face ce vrea. PNL si PD sustin ca UDMR e partenerul lor, dar noi constatam ca, practic, Coalitia judeteana e paralizata, inexistenta. Nu mai avem intalniri. Poate ca ceea ce se intampla la nivelul Aliantei D.A. sunt discutii politice, dar au o influenta nefasta asupra judetului (...) E razboi declarat intre conducatorii formatiunilor (n.r. - ai PNL si PD)", a declarat Kelemen. El a cerut ca partenerii de coalitie sa-si clarifice problemele.

×
Subiecte în articol: politic declarat