x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stirile zilei

Stirile zilei

15 Apr 2005   •   00:00


  • 16 aprilie 2005
  • PSD - Avertisment de la Geoana

    "Daca vom ajunge la concluzia ca congresul de saptamana viitoare risca sa nu dea nici un semnal credibil de innoire si modernizare, atunci va trebui sa ne gandim la chestiuni mai radicale: sa venim cu propuneri de schimbare de sus pana jos", este avertismentul pe care senatorul Mircea Geoana l-a lansat, joi seara, la Radio Mix. El a evitat sa dea detalii despre ce inseamna acest "de sus pana jos" sau sa spuna cine vor fi aceia care vor face aceste propuneri.

    UDMR - Lege modificata pentru autonomie

    Parlamentarii UDMR din Covasna au depus un proiect de lege pentru modificarea Legii referendumului. "UDMR doreste completarea articolului 13 al legii, privind organizarea referendumurilor de catre unitatile administrativ-teritoriale, cu precizarea ca si «problemele autonomiei locale pot fi supuse aprobarii locuitorilor prin referendum local»", a declarat ieri senatorul Puskas Balint, citat de Mediafax.

    PPRM - Dezbatere pe tema trupelor din Irak

    Presedintele PPRM, Corneliu Ciontu, a anuntat ieri ca doreste sa propuna Aliantei si PSD, precum si mass-media si societatii civile o dezbatere publica la Parlament pe tema prezentei Armatei romane in Irak. El a explicat ca PPRM doreste o analiza a conditiilor in care trupele noastre trebuie sau nu sa ramana in Irak. (Carmen Vintila)

    ×
    Subiecte în articol: politic