x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu, sfaturi pentru un premier în criză

Tăriceanu, sfaturi pentru un premier în criză

23 Iul 2020   •   21:29
Tăriceanu, sfaturi pentru un premier în criză

Călin Popescu Tăriceanu adoptă pamfletul pentru a critica evoluția premierului Ludovic Orban.

 

„Există obiceiul ca la schimbările de premieri sau de președinți cel care pleacă să-i dea celui care vine sfaturi utile, venite din experiență, care să-I ajute în momente de criză.

Să zicem că atunci când Ludovic Orban a luat în primire Palatul Victoria ar fi găsit pe masă trei plicuri închise, fiecare conținând câte o scrisoare, numerotate de la 1 la 3 și o notă scurtă de la fostul prim-ministru care îi zicea: CÂND O SĂ AI PROBLEME ÎN GUVERNARE, DESCHIDE PRIMUL PLIC. LA NOI PROBLEME PLICUL AL DOILEA. ȘI TOT AȘA!

Începe guvernarea Orban, încep problemele și, în disperare de cauză, Ludovic deschide primul plic. Pe o foaie era scris: PENTRU TOATE PROBLEMELE PRIN CARE TRECI DĂ VINA PE GUVERNELE DINAINTEA TA!

Și așa a început festivalul propagandistic al Guvernului PNL despre incompetența guvernelor PSD-ALDE, despre ciuma roșie și alte boli!

Vine o nouă criză, Ludovic nu are ce să facă și deschide al doilea plic: DĂ VINA PE O CRIZĂ MONDIALĂ - DE SĂNĂTATE SAU ECONOMICĂ!

Am văzut ce a urmat: în lipsă de soluții Guvernul a ținut oamenii cu forța în case sau spitale, a dus economia în ruine, datorii de 100 miliarde lei, drepturile românilor călcate în picioare etc.

Lucrurile nu merg deloc bine și, disperat și fără soluții, Orban deschide al treilea și ultimul plic. În el o scurtă notiță: PUNE-TE LA MASĂ ȘI SCRIE CELE 3 SCRISORI!

Ludovic, a venit timpul să te pui la masă și să scrii!

*Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare...mai puțin scrisorile pe care să le semneze Ludovic!”

×