x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Theodor Stolojan: Tăriceanu şi Geoană să nu mai stea pitiţi în spatele "locotenenţilor" când au ceva de spus

Theodor Stolojan: Tăriceanu şi Geoană să nu mai stea pitiţi în spatele "locotenenţilor" când au ceva de spus

14 Sep 2008   •   00:00

Theodor Stolojan le-a recomandat lui Călin Popescu Tăriceanu şi lui Mircea Geoană să nu mai stea pitiţi în spatele "locotenenţilor" atunci când au ceva de spus despre el, ci să o facă direct şi personal.



Theodor Stolojan le-a recomandat lui Călin Popescu Tăriceanu şi lui Mircea Geoană să nu mai stea pitiţi în spatele "locotenenţilor" atunci când au ceva de spus despre el, ci să o facă direct şi personal.

"Îi recomand şi domnului Tăriceanu şi domnului Geoană să nu mai stea pitiţi în spatele locotenenţilor atunci când au ceva de spus despre mine să o facă direct şi personal. Sigur că nu mă surprind asemenea atacuri. Îi cunosc foarte bine pe cei din PSD, din perioada 2001 - 2004, după cum ştiţi reforma în PSD s-a încheiat prin contrareformă, prin revenirea în prim plan exact a aceluiaşi Nastase, aceluiaşi Mitrea, oameni care au guvernat România în 2001 - 2004, guvernare sub care corupţia din România ajunsese de a speria Europa", a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, Theodor Stolojan.

Acesta a spus despre Miron Mitrea că este "un cetăţean ieşit de sub camion" care şi-a dat cu părerea despre nişte hoteluri şi despre faptul că PDL ar opta pentru soluţii tâmpite.
"Îi atrag atenţia acestui cetăţean asupra unui lucru. În partidul condus de şeful său, a cărui poreclă nu este inteligentul, simpla rostire a cuvântului «tâmpit» este destul de riscantă. Am văzut şi faptul că domnul Năstase se arată preocupat de starea mea de sănătate. Aş vrea să îi întorc grija să îi fac o recomandare, să umble mai gros îmbrăcat pentru că va trebui să bată drumuri multe la DNA şi va fi timpul rece, să nu răcească cumva", a spus Theodor Stolojan.

Stolojan a adăugat că ministrul Transporturilor abia a reuşit în patru ani de zile să inaugureze cinci kilometri de autostradă care "pornesc dinspre nicăieri şi duc către nicăieri, din câmp".
"Cu micul efort ar putea să termine încă o jumătate de kilometri până la sfârşitul mandatului şi să îl inaugureze de vreo două ori împreună cu domnul Tăriceanu", a spus acesta.

Stolojan a adăugat că îi cunoaşte foarte bine şi pe cei din PNL, pe Tăriceanu, pe Crin Antonescu şi pe alţii.
"Nu ei sunt cei care au muncit ca PNL, în cadrul alianţei DA, să ajungă la putere. Ei au fost, de fapt, profitorii muncii a mii de oameni în perioada 2001 - 2004, care au putut duce alianţa DA să formeze Guvernul şi care după aceea au trădat alianţa DA. L-au trădat pe preşedintele Traian Băsescu", a afirmat Stolojan.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: politic theodor stolojan stolojan