x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tupeul la apogeu: Băsescu şi Udrea aniversează suspendarea preşedintelui

Tupeul la apogeu: Băsescu şi Udrea aniversează suspendarea preşedintelui

de Dan Constantin    |    03 Iul 2014   •   11:00
Tupeul la apogeu: Băsescu şi Udrea aniversează suspendarea preşedintelui
Sursa foto: radu-tudor.ro

Liderii Mişcării Populare marchează astăzi, la Palatul Parlamentului, alături de Traian Băsescu, împlinirea a doi ani de la suspendarea prin vot a Preşedintelui României.
 
Acest vot a fost făcut în cadrul procedurii constituţionale care stabileşte paşii legali pentru suspendare. Băsescu participă la această aniversare în condiţiile în care se află în centrul unui alt scandal politic şi judiciar, cu fratele arestat. Pentru a marca  şi sublinia cu lipsa totală de ruşine suspendarea de acum doi ani, Băsescu nu vine la Parlament doar cu această tinichea de coadă, ci aduce şi dosarul Nana în curs de instrumentare la Parchet, dar şi urmărirea penală a ginerelui Pricopie pentru retrocedări abuzive.

Popularii au cu ce se mândri astăzi. Un vot de eliminare a lui Băsescu din funcţia prezidenţiala prin dorinta a 7,4 milioane de cetăţeni şi cu terfelirea instituţiei prezidenţiale prin scandaluri fără precedent. Udrea aduce la dezbatere rezultatul catastrofal de la europarlamentare, iar Fundaţia Mişcării Populare lista cu demisii a intelectualilor.
 
Un bilanţ ruşinos la o adunare a lipsei de ruşine fără margini.

×