x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un nou atac al lui Victor Ponta la adresa premierului Cioloș: Julien ajunge la inchisoare

Un nou atac al lui Victor Ponta la adresa premierului Cioloș: Julien ajunge la inchisoare

02 Noi 2016   •   09:21
Un nou atac al lui Victor Ponta la adresa premierului Cioloș: Julien ajunge la inchisoare

În ultima postare pe Facebook, Victor Ponta  spune  că, dacă e să se ia după ce pățește personajul Julien Sorel, din capodopera lui Stendhal, Roșu și negru", atunci pe Cioloș îl așteaptă închisoarea.

Postarea acidă a lui Ponta vine în contextul în care Dacian Cioloş a afirmat că mama acestuia i-a pus prenumele Julien după personajul Julien Sorel din cartea "Roşu şi negru".

Domnul Julien Ciolos ne-a marturisit ca este foarte mandru de numele sau frantuzesc pentru ca a fost inspirat de JULIEN SOREL - personajul principal din romanul lui Stendhal "Rosu si Negru"!

Pentru ca si mama mea m-a pus ( si bine a facut) sa citesc literatura universala (si pentru ca am memoria buna) am mers sa verific daca ce imi aminteam eu despre personajul Julien Sorel i se potriveste lui Julien Ciolos - si am constatat ca da, chiar foarte tare !

Aveti mai jos ce spune Wikipedia: "incercarile unui tanar de a-si depasi conditia sociala printr-o combinatie de talent, munca, deceptie si ipocrizie, doar pentru a se trezi tradat de propria pasiune"
Pentru ca tinerii "frumosi si liberi" sau militantii PNL-isti sigur nu gasesc romanul lui Stendhal pe Facebook si nici nu il pot citi pe Hotnews le spun eu finalul - Julien ajunge la inchisoare (ca aveau si pe atunci in Franta tot un fel de DNA )! Va rog nu ma puneti sa va povestesc si capitolul in care are o aventura cu sotia primului sau protector ( Monsieur de Renal) ca deja intram in necazuri prea mari!

Ma rog - paralela facuta de Dl Julien Ciolos nu pare prea inspirata - acum insa se putea mai rau - daca citea mama sa "Fratii Jderi" sau ( Doamne Fereste) "Fratii Karamazov" cum il strigam pe Premierul nostru cel emanat din flacarile de la "Colectiv"?!?" a scris Victor Ponta pe Facebook.

Sursa

×
Subiecte în articol: victor ponta dacian ciolos