x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică USL a depus listele de candidaţi pentru Bucureşti la alegerile parlamentare

USL a depus listele de candidaţi pentru Bucureşti la alegerile parlamentare

de Agerpres    |    29 Oct 2012   •   16:16
USL a depus listele de candidaţi pentru Bucureşti la alegerile parlamentare
Sursa foto: Intact Images

Preşedinţii organizaţiilor de Bucureşti ale PSD şi PNL, Ecaterina Andronescu şi Eugen Nicolăescu, au depus luni la Biroul Electoral Municipal cele patru dosare care conţin listele candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

"La BEM se depun patru dosare, din care unul este original, toate patru se înregistrează. Două dosare rămân la BEM, două se dau înapoi celor care le-au înaintat şi mâine, la ora 15>00, vom avea decizia de acceptare a dosarelor. Cu decizia şi cu cele două dosare se merge la tribunal pentru înregistrarea finală", a declarat Eugen Nicolăescu, după ce a depus listele de candidaţi.

Ecaterina Andronescu a spus că a venit la sediul BEM "cu toată încrederea în toţi cei care sunt trecuţi pe liste". "Ştiu la ceea ce s-au angajat şi vor duce la îndeplinire ceea ce promit electoratului. Sperăm să câştigăm toate voturile electoratului", a afirmat preşedintele PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu.

Eugen Nicolăescu a precizat că dosarele depuse de USL "sunt absolut în regulă".

"Am încredere că dosarele noastre sunt absolut în regulă şi că nu este absolut nicio problemă şi că ceea ce noi am făcut, am făcut cu bună credinţă şi multă responsabilitate", a conchis Nicolăescu.

Tăriceanu şi Orban sunt pe listele de candidaţi pentru Parlament
    
Eugen Nicolăescu a declarat că Ludovic Orban şi Călin Popescu Tăriceanu se află pe listele de candidaţi ale partidului pentru Parlamentul României.

"Sigur că sunt pe liste, este o hotărâre dată în acest sens. Dosarele sunt depuse, puteţi să le consultaţi, nu este nimic de ascuns", a spus Nicolăescu, care a precizat că listele nu au suferit modificări majore de la ultimele decizii ale partidului.

Nicolăescu a afirmat că doar în cazul lui Victor Ciorbea s-a produs o schimbare de colegiu.

"Victor Ciorbea era aprobat pentru candidatura la Parlament. A fost o schimbare de la un colegiu de deputat la unul de senator, dar la Consiliul Naţional Executiv al PNL preşedintele partidului a avut împuternicire să poată opera modificări, ceea ce s-a şi întâmplat", a explicat Eugen Nicolăescu.

Andronescu a precizat că a mai avut o modificare pe listele PSD la sectorul 6, unde Liviu Voinea, secretar de stat, a preferat să se ocupe în mod special de strategia MFP şi ca urmare şi-a declinat participarea."În locul său a intrat domnul Sturzu, la fel de tânăr şi bine intenţionat", a completat Andronescu.

Ea a subliniat că misiunea sa nu este mai dificilă dacă liderul PNL Crin Antonescu şi-a schimbat colegiul din sectorul 3 şi a ales să candideze în Teleorman.

×