x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Corneliu Vadim Tudor contestă excluderea din PRM

Corneliu Vadim Tudor contestă excluderea din PRM

06 Aug 2013   •   12:22
Corneliu Vadim Tudor contestă excluderea din PRM
Sursa foto: Jurnalul National/Bogdan Iurascu

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor s-a prezentat marţi la Tribunalul Bucureşti pentru a participa la un proces în care PRM solicită judecătorilor aprobarea modificărilor aduse statutului său în cadrul congresului de la Alba Iulia din 29 iulie, în urma căruia Vadim Tudor a fost exclus din partid, informează agerpres.ro.

Corneliu Vadim Tudor a venit însoţit de patru avocaţi, printre care şi Paula Iacob, şi a depus o cerere în intervenţie în acest proces.

Instanţa a amânat însă dezbaterile pentru 3 septembrie, motivul fiind că PRM, reprezentat de prim-vicepreşedintele Ioan Bâldea, nu a avut avocat.

"Am venit să solicităm să ne judecăm astăzi pentru a nu mai prelungi această stare de confuzie şi nu am venit singur, ci împreună cu patru avocaţi. În timp ce noi acordăm respect actului de justiţie, impostorii au venit cu jumătate de avocat. (...) Există un singur PRM, cel creat de mine, nu de nişte impostori care au venit cu acte şi ştampile false, voturi multiple şi indivizi luaţi de pe stradă. (...) Eu i-am făcut pe ăştia senatori, deputaţi, primari şi viceprimari şi când nu am mai avut ce să le ofer au făcut complot să mă schimbe pe mine", a declarat Vadim Tudor.

Pe 29 iulie, Congresul extraordinar al PRM, convocat la Alba Iulia, la care au participat în jur de 700 de delegaţi, a decis excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor şi alegerea lui Gheorghe Funar în funcţia de preşedinte.

Vadim Tudor a calificat acest congres ca fiind ilegal, "bazat pe acte false", şi a susţinut că nu poate fi exclus din partid pentru că PRM e brand înscris la OSIM pe numele său. 

×
Subiecte în articol: prm corneliu vadim tudor