x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vasile Lupu, ales preşedinte al PNŢCD în locul lui Aurelian Pavelescu

Vasile Lupu, ales preşedinte al PNŢCD în locul lui Aurelian Pavelescu

de Agerpres    |    17 Sep 2011   •   12:04
Vasile Lupu, ales preşedinte al PNŢCD în locul lui Aurelian Pavelescu

Vasile Lupu a fost ales astazi presedinte al Partidului National Taranesc Crestin Democrat, el inlocuindu-l in aceasta functie pe Aurelian Pavelescu. Motiunea fostului deputat si alegerea sa in functia de presedinte au fost votate de 752 din cei 760 de delegati prezenti la lucrarile Congresului extraordinar de la Palatul Parlamentului. Un vot a fost declarat nul, iar sapte voturi impotriva.

Totodata, delegatii au votat si pentru functia de vicepresedinte, aceasta revenindu-i fostului presedinte al partidului, Aurelian Pavelescu, pentru functia de secretar general, obtinuta de Vasile Toader si pentru functia de presedinte al Comitetului National de Conducere, ocupata de Lucian Orasel.

Tot in cadrul congresului, delegatii i-au ales pe cei 27 de vicepresedinti si 15 membri supleanti.

"Nu va multumesc pentru misiunea pe care mi-ati dat-o. Avem o misiune grea, nu putem reusi decat impreuna si daca m-ati votat va cer si ascultare. Nu ca la manastire, nu ca in armata, dar retineti ca sunt un lup batran. Acum trebuie sa procedam cu intelepciune, rabdare. Daca ne vom pierde timpul in fleacuri, rafuieli, degeaba ne-am intalnit. Ne-am intalnit sa slujim tara. Mergeti in tara si spuneti ca Vasile Lupu e presedintele PNTCD. Sa le reamintim taranilor ca am renascut pentru ei", a spus noul presedinte al PNTCD.

×