x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Zona din Sectorul 1 care încă este în Evul Mediu. Oamenii beau apă infestată cu păcură și nu au lumină

Zona din Sectorul 1 care încă este în Evul Mediu. Oamenii beau apă infestată cu păcură și nu au lumină

de Redacția Jurnalul    |    20 Iun 2023   •   10:55
Zona din Sectorul 1 care încă este în Evul Mediu. Oamenii beau apă infestată cu păcură și nu au lumină

Aproximativ 200 de familii care locuiesc într-o zonă din Sectorul 1, complet uitată de autorități, trăiesc în condiții apropiate de cele din Evul Mediu. Alexandru Pânișoară, candidatul PUSL pentru Primăria Sectorului 1 semnalează că oamenii de pe strada Câmpul cu Maci, deși locuiesc în Capitală, nu au apă curentă, nu au iluminat public și nici străzi asfaltate.

Umanistul arată și faptul că există o problemă de sănătate publică în zonă, oamenii fiind obligați să bea apă infestată cu păcură.

Am fost Sâmbătă în zona Săbăreni - Chitila Triaj, mai precis pe str. Câmpul cu Maci - intr. Murfatlar.

Nu am cuvinte sa pot descrie ce este acolo, dar pot sa afirm că este o zonă a sectorului 1 uitată de autorități.

Mergând cu Alexandru Dumitrescu pe străzile acelea, ne gândeam ce operațiune administrativă ar trebui efectiv realizată de autoritate prima și prima dată.

Ar fi fost simplu de spus, trebuie asfalt, dar nu este vorba doar de atât, trebuie alimentare cu apă, canal, iluminat public, trotuare, carosabil.

Cea mai gravă problemă a zonei este că oamenii beau apă infestată cu păcură și deversări industriale de către CFR. Voi chema ANPC să verifice în laboratoare calitatea apei, este o problemă de siguranță!

Apoi, cea de a doua problemă ca importanță este că în zonă criminalitatea e la un grad foarte ridicat…

Abia ulterior putem vorbi de străzi neasfaltate.

În această zonă trăiesc aproximativ 200 de familii, uitate de peste 20 de ani autorități și ignorate de primari pentru că probabil sunt prea puține voturi și nu contează…”, scrie Alexandru Pânișoară pe rețelele de socializare.

 

×