x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Gabriela Firea despre disputa asupra a două parcuri din Capitală: Reglare de conturi mafiotă

Gabriela Firea despre disputa asupra a două parcuri din Capitală: Reglare de conturi mafiotă

10 Sep 2021   •   14:17
Gabriela Firea despre disputa asupra a două parcuri din Capitală: Reglare de conturi mafiotă

Disputa dintre Nicușor Dan și Clotilde Armand pe parcurile Herăstrău și Cișmigiu reprezintă o „reglare de conturi mafiotă în marea coaliție de dreapta PNL - USR - Plus, în văzul lumii”, afirmă fostul edil general al Capitalei Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD.

„Doamne, Doamne, câtă bătaie de joc la adresa cetățenilor! Azi, Nicușor se ceartă cu Clotilde pe parcuri! Pe cele abandonate, distruse, necurățate, un pericol public! Domnilor imaculați Orban și Barna, nu vă luați incompetenții, leneșii și căpușarii bugetelor acasă? În afară contractelor cu firme de consultanță pentru prietenii lor, nu fac nimic! Nimic pentru oameni!Clotilde se laudā cā preia la sectorul 1 parcurile care aparțin PMB, iar Nicușor îi transmite sā-și vădā de parcurile ei și sā nu uite cā are și o datorie! Reglare de conturi magiotā, în marea coaliție de dreapta PNL - USR - Plus, în vāzul lumii! Rușine sā vā fie”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea afirmă că cei doi s-au certat și pe spitale și au rāmas fārā finanțare, și pe termoficare, și oamenii nu au apā caldā, nu vor avea cāldurā.

„Așa v-ați certat și pe investiții, iar oamenii de afaceri fug din București, unde s-au blocat toate proiectele, și transferā sume importante de bani în alte mari orașe ale țārii și în Budapesta, Sofia, Belgrad etc. Ați mințit, ați manipulat, ați furat! Un experiment politic hidos, fācut pe viață românilor”, conchide Firea.

Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cișmigiu și Herăstrău, transmite Nicușor Dan: „Clotilde Armand are mult mai multe probleme de rezolvat în sectorul său și nici nu are capacitatea financiară pentru a face acest lucru”.

Consiliul Local Sector 1 a aprobat proiectul de preluare în administrare a Parcului Herăstrău și a Parcului Istoric Cișmigiu, a anuțat joi Clotilde Armand.

Mediafax

×