x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Horațiu Mălăele, diagnosticat cu Covid-19

Horațiu Mălăele, diagnosticat cu Covid-19

25 Sep 2020   •   19:19
Horațiu Mălăele, diagnosticat cu Covid-19

Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc (SFR) anunță că Horațiu Mălăele nu va fi prezent la Iași în perioada 30 septemrbie-4 octombrie, la ediția care îi este dedicată, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor Serilor Filmului Românesc, Horațiu Mălăele nu va mai putea fi prezent la Iași în perioada 30 septembrie - 4 octombrie 2020. Ediția care îi este dedicată artistului se va desfășura „în compania mesajelor și cuvintelor pe care le va transmite la fiecare eveniment, prin scrisori către public”.

„Virusul nu alege - recent, actorul și regizorul Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19. În aceste condiții, spectatorii care îl așteptau la Iași sunt rugați să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă și film, în compania invitaților din program. Biletele achiziționate pentru spectacolul Sunt un orb, din cadrul SFR, vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul”, au transmis organizatorii SFR.

Aceștia au mai anunțat că Horațiu Mălăele va veni la Iaşi în viitorul apropiat, „după ce va trece de scenariul infectării cu Covid-19”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Horatiu Malaele