x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Medlife a preluat reţeaua de clinici Anima

Medlife a preluat reţeaua de clinici Anima

29 Mai 2017   •   10:21
Medlife a preluat reţeaua de clinici Anima

MedLife a finalizat procesul de achiziţie integrală a reţelei de clinici Anima, preluând peste 200 de angajaţi, se arată într-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB). 

'Anima Specialty Medical Services are în componenţă 6 policlinici şi un laborator, peste 200 de angajaţi, specialişti medicali şi personal de suport, fiind prima reţea de medicina privată cu reţea proprie de medicină de familie din România. Totodată, Anima este unul dintre cei mai mari furnizori privaţi de servicii medicale de ambulator în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB), acoperind peste 15 de specialităţi, printre care medicina de familie, obstetrică - ginecologie, ORL, endocrinologie, oftalmologie, dermato - venerologie, cardiologie, psihiatrie, reumatologie, gastroenterologie, alergologie şi imunologie clinică', se arată în document. 

Potrivit reprezentanţilor companiei, Anima are în prezent 75.000 de abonaţi corporate, concentraţi în special pe abonamente care acoperă servicii de medicina muncii. La nivelul anului 2016, Anima a înregistrat o cifră de afaceri de 5,2 milioane de euro. 

Achiziţionarea integrală a reţelei de clinici Anima reprezintă cea de-a 15-a achiziţie derulată până acum de grupul MedLife, adaugă Agerpres.

×
Subiecte în articol: medlife anima clinici private