x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Accident pe un drum județean din Sibiu. Un microbuz cu 6 pasageri s-a răsturnat. Șoferul era băut

Accident pe un drum județean din Sibiu. Un microbuz cu 6 pasageri s-a răsturnat. Șoferul era băut

31 Oct 2022   •   08:00
Accident pe un drum județean din Sibiu. Un microbuz cu 6 pasageri s-a răsturnat. Șoferul era băut
Sursa foto: Ambulanta Sibiu

Un microbuz în care se aflau șase pasageri s-a răsturnat luni dimineața pe un drum județean între localitățile Cornățel și Daia, județul Sibiu. Toate cele șapte persoane din microbuz au fost rănite. Șoferul era băut.

Potrivit IPJ Sibiu, în timp ce conducea un microbuz de transport persoane, în care se aflau 6 pasageri adulți, pe un tronson în curbă la dreapta, spre municipiul Sibiu, un bărbat a pierdut controlul direcției de deplasare și a părăsit șoseaua.

În urma evenimentului a rezultat rănirea tuturor celor 7 ocupanți ai microbuzului, potrivit Mediafax.

“Echipajele SAJ au transportat la UPU Sibiu două victime, bărbați, de 45 și 65 ani. Ambele victime au prezentat politraumatisme prin accident rutier, suspiciune de fractură membru inferior la primul și traumatism de Șold la al doilea”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Testarea alcoolscopică a șoferului, un sibian în vârstă de 44 de ani, a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un sibian în vârstă de 44 de ani, a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În zonă se circulă îngreunat, cercetările continuând în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

La fața locului intervin 3 echipaje SMURD, două de la Ambulanță, dar și alte autospeciale ale ISU Sibiu.

 

×