x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Bucureștiul se topește: Vremea devine caniculară în acest weekend

Bucureștiul se topește: Vremea devine caniculară în acest weekend

de Redacția Jurnalul    |    08 Iun 2024   •   10:51
Bucureștiul se topește: Vremea devine caniculară în acest weekend
Sursa foto: Hepta

ANM a emis o prognoză specială pentru zona Capitalei. Sâmbătă vremea este călduroasă, iar în a doua parte a zilei, când probabilitateapentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi ridicată. Duminică și luni vremea va fi caniculară.

Vremea va fi, sămbătă, călduroasă, iar după-amiaza indicele de confort termic temperatură-umezeală (ITU) se va situa în jurul pragului critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări în a doua parte a zilei, când probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi ridicată. Temperatura maximă va fi de 34...35 de grade, iar cea minimă de 17...19 grade.

Duminică, vremea va deveni caniculară, cu disconfort termic ridicat, indicele de confort termic temperatură-umezeală (ITU) urmând să depășească pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară când vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar cea minimă va fi de 18...21 de grade.

Vremea va fi, luni, caniculară, cu disconfort termic accentuat și un indice temperatură-umezeală (ITU) care va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, după-amiaza și seara. Temperatura maximă va fi de 36...37 de grade, iar cea minimă de 18...21 de grade.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: canicula bucuresti