x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Ceață groasă în zeci de localități din Ardeal. A fost emis cod galben

Ceață groasă în zeci de localități din Ardeal. A fost emis cod galben

05 Oct 2022   •   08:31
Ceață groasă în zeci de localități din Ardeal. A fost emis cod galben

Meteorologii au emis cod galben de ceață care vizează zeci de localități din județele Alba, Brașov, Mureș și Sibiu. Avertizarea este valabilă miercuri dimineață.

Specialiștii spun că este vorba despre ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Sunt vizate localitățile Aiud, Sebeș, Ocna Mureș, Teiuș, Unirea, Galda de Jos, Mihalț, Pianu, Șpring, Sântimbru, Șibot, Mirăslău, Săliștea, Rădești și Cut din județul Alba, dar și Făgăraș, Victoria, Șinca, Recea, Mândra, Voila, Șercaia, Hârseni, Viștea, Ucea, Părău, Lisa, Beclean, Sâmbăta de Sus și Drăguș din județul Brașov.

În județul Mureş este ceață groasă la Brâncovenești, Deda, Batoș, Aluniș, Lunca, Vătava, Răstolița, Rușii-Munți, Suseni și Ideciu de Jos, iar în județul Sibiu vizibilitatea este redusă la Mediaș, Avrig, Dumbrăveni, Tălmaciu, Săliște, Copșa Mică, Roșia, Miercurea Sibiului, Axente Sever, Racovița, Porumbacu de Jos, Laslea, Dârlos, Arpașu de Jos, Târnava, Brateiu, Nocrich, Alma, Hoghilag, Boița, Ațel, Chirpăr, Cârțișoara, Cârța și Bruiu.

Avertizarea este valabilă miercuri, pe parcursul dimineții.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ceata