x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Cod galben de ceață, prelungit în Ardeal, Muntenia și Dobrogea

Cod galben de ceață, prelungit în Ardeal, Muntenia și Dobrogea

13 Noi 2022   •   11:30
Cod galben de ceață, prelungit în Ardeal, Muntenia și Dobrogea
Sursa foto: Hepta

Codul galben de ceață a fost prelungit până la prânz în mai multe zone din Ardeal, Muntenia și Dobrogea. Local, ceața determină scăderea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Codul galben de ceață va fi în vigoare până la ora 13.00 în localitățile Târgu Lăpuș, Suciu de Sus, Valea Chioarului, Coroieni, Vima Mică și Boiu Mare din județul Maramureș, și în Surduc, Hida, Gârbou, Gâlgău, Ileanda, Letca, Cuzăplac, Băbeni, Cristolț, Șimișna, Dragu, Poiana Blenchii, Zalha, Zimbor, Rus și Lozna din județul Sălaj.

Este ceață în zona joasă a județului Cluj și în localitățile Beclean, Teaca, Lechința, Târlișua, Spermezeu, Căianu Mic, Chiochiș, Braniștea, Petru Rareș, Uriu, Nușeni, Matei, Negrilești, Urmeniș, Budești, Ciceu-Giurgești, Sânmihaiu de Câmpie, Milaș, Miceștii de Câmpie, Ciceu – Mihăiești și Silivașu de Câmpie din județul Bistriţa-Năsăud.

Avertizarea va fi valabilă până la ora 13.00 și în zonele joase și depresionare din județele Alba, Covasna, Braşov, Mureş, Harghita și Sibiu.
Codul galben de ceață va fi valabil până la ora 12.00 și în județul Brăila-localitățile Brăila, Mărașu, Frecăței, în județul Ialomiţa- Fetești, Făcăeni, Vlădeni, în județul Călăraşi- Călărași, Modelu, Borcea, Chirnogi, Radovanu, Roseți, Ulmeni, Ciocănești, Grădiștea, Mitreni, Jegălia, Spanțov, Cuza Voda, Independența, Chiselet, Dorobanțu, Unirea, Căscioarele, Dichiseni și Oltenița, în județul Giurgiu- Giurgiu, Băneasa, Frătești, Prundu, Oinacu, Vedea, Stănești, Daia, Putineiu, Greaca, Găujani, Malu, Slobozia, Gostinu și Gogoșari și în județul Teleorman- Zimnicea, Bragadiru, Pietroșani, Conțești, Năsturelu, Frumoasa și Bujoru.

codul galben de ceață a fost prelungit în zona continentală a județului Constanța până la ora 12.00.

×
Subiecte în articol: ceata