x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Maxime de 34 de grade Celsius în weekend! Vezi PROGNOZA METEO

Maxime de 34 de grade Celsius în weekend! Vezi PROGNOZA METEO

28 Sep 2012   •   06:54
Maxime de 34 de grade Celsius în weekend! Vezi PROGNOZA METEO

Astazi, aerul cald tropical impreuna cu soarele generos vor urca termometrele pana la valori maxime demne de mijloc de vara, nicidecum de sfarsit de septembrie. Pana dupa-amiaza se vor aduna in termometre intre 24...26 de grade pe litoral si in depresiuni si 33 de grade in Banat si Lunca Dunarii. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla de la slab pana la moderat, cu unele intensificari in Banat, Crisana si pe crestele muntilor.

VINERI (28 septembrie)
Vremea va fi predominant frumoasã si deosebit de caldã pentru aceastã perioadã a anului. Cerul va fi variabil, cu unele innorãri in vestul si in nordul tãrii, precum si la munte unde pe arii restranse vor fi averse, posibil si descãrcãri electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi de la 21 de grade in Maramures panã la 34 de grade in Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor incadra intre 11 si 19 grade, mai scãzute in depresiuni panã la 8 grade.

Dimineata si noaptea, in zonele joase, cu totul izolat se va semnala ceatã Presiunea atmosferica va creste usor, noaptea.

SAMBATA (29 septembrie)
Vremea se va mentine deosebit de caldã pentru sfarsitul lunii septembrie, astfel cã temperaturile maxime vor fi de la 22 de grade in nordul extrem al Moldovei panã la 34 de grade in Lunca Dunãrii. Cerul va fi variabil, cu unele innorãri si izolat ploi slabe, ziua in nord-estul tãrii si la munte, iar noaptea in nord-vest. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade, cu valori mai coborate in depresiuni, panã la 8 grade. Dimineata si noaptea, pe arii restranse in zonele joase va fi ceatã. Presiunea atmosferica va fi in scãdere usoarã, noaptea.

DUMINICA (30 septembrie)
Vremea rãmane deosebit de caldã pentru aceastã perioadã in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu unele innorãri in vestul si nordul tãrii, unde izolat va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade in Maramures si 34 de grade in sudul Olteniei si al Munteniei, iar cele minime, in general, intre 10 si 18 grade. Izolat in zonele joase vor fi conditii de ceatã.


×