x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Maxime de până la 37 de grade Celsius în Capitală, în următoarele trei zile

Maxime de până la 37 de grade Celsius în Capitală, în următoarele trei zile

de Redacția Jurnalul    |    14 Aug 2024   •   10:28
Maxime de până la 37 de grade Celsius în Capitală, în următoarele trei zile

În Capitală până vineri va fi caniculă, iar maximele vor ajunge la 37 de grade Celsius, se arată în prognoza specială pentru București, emisă miercuri de ANM.

Astfel, până joi la ora 10.00, în București, canicula va persista, disconfortul termic se va menține accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua (viteze la rafală de până la 40...45 km/h). Temperatura maximă va fi de 35...36 de grade, iar cea minimă de 19...20 de
grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

De joi până vineri dimineața, la ora 9.00, vremea se va menține caniculară, cu disconfort termic accentuat și indice temperatură-umezeală (ITU) peste 80 de unități. Cerul va fi variabil ziua, dar va deveni mai mult senin seara și noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 35...37 de grade, iar cea minimă de 18...20 de grade.

De asemenea, de vineri de la ora 9.00 până sâmbătă la ora 9.00, canicula și disconfortul termic vor persista. Temperatura maximă va fi de 36...37 de grade și cea minimă de 20...21 de grade. Cerul va fi mai mult senin dimineața și noaptea, iar după-amiaza va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: canicula maxime capitala progmoza anm