x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în primele zile ale anului

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în primele zile ale anului

01 Ian 2012   •   14:12
PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în primele zile ale anului

In cursul zilei de luni valorile termice vor fi mai ridicate decat cele inregistrate in mod obisnuit in prima decada a lunii ianuarie, cu precadere la deal si la munte, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nord-vestul tarii si nordul tarii, unde, mai ales in prima parte a zilei, pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, mixte. Dimineata si noaptea in zonele joase izolat se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0...2 grade in nordul si estul Transilvaniei si 11...12 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, in general, intre -6 si 4 grade.
Luni, la Bucuresti vremea va fi usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 5...6 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -3 grade.

Marti vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada din an. Cerul va avea innorari in vestul si nordul tarii si izolat vor cadea precipitatii slabe, predominant ploi. In restul teritoriului cerul va fi variabil, in zonele joase se va semnala ceata, iar la munte va fulgui trecator si vantul va avea unele intensificari pe crestele inalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade, mai scazute izolat in centrul teritoriului, in conditii de ceata persistenta. Temperaturile minime se vor situa intre -5 si 3 grade, mai coborate in depresiuni (Mediafax).

×