x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Temperaturi ridicate în Capitală, în următoarele trei zile. Vezi PROGNOZA METEO

Temperaturi ridicate în Capitală, în următoarele trei zile. Vezi PROGNOZA METEO

09 Sep 2013   •   08:56
Temperaturi ridicate în Capitală, în următoarele trei zile. Vezi PROGNOZA METEO

Bucureştenii vor avea parte de un început de săptămână cu vreme frumoasă şi temperaturi ridicate. Însă, de la mijlocul săptămânii se anunţă ploi.

Luni, în Capitală, va fi o zi cu vreme frumoasă, cu soare toată ziua şi vânt slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade Celsius.

Marţi, se mai încălzeşte puţin în Capitală, aşa că ajungem să vorbim despre o vreme caldă pentru acestă dată, cu 28...29 de grade Celsius la orele amiezii. În condiţiile în care cerul este dominat de soare, iar vântul este domol.

Miercuri, în Capitală, în special în cursul nopţii de miercuri spre joi, se anunţă averse, însoţite de descărcări electrice. Maximele termice ale zilei de miercuri vor ajunge la 28 grade C, la amiază.

A doua parte a săptămânii va aduce o vreme în general instabilă, cu averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, la început în jumătatea de vest a ţării, apoi şi în celelalte regiuni. Spre weekend vremea schimbă din nou foaia şi începe să se răcorească, potrivit RTV. Va continua să plouă la munte şi local în celelalte regiuni.

×