x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Temperaturile cresc în următoarele zile. Vezi PROGNOZA METEO pentru weekend

Temperaturile cresc în următoarele zile. Vezi PROGNOZA METEO pentru weekend

14 Feb 2014   •   13:07
Temperaturile cresc în următoarele zile. Vezi PROGNOZA METEO pentru weekend
Sursa foto: Bogdan Chesaru/Intact Images

Potrivit meteorologilor, vineri va ploua slab în Banat, Crişana, local în Maramures şi doar izolat în a doua parte a zilei. La munte, la altitudini mai mari va fi lapoviţă sau chiar va ninge, iar vântul va prezenta intensificări de scurtă durată. În Dobrogea şi în Bărăgan vor fi înnorari şi ploi slabe izolate în prima parte a zilei. Temperaturile urcă până la 13 grade.

În Bucuresti, dimineata si noaptea va fi ceata. Vom avea vreme buna si o maxima de 11...12 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla cel mult moderat.

La munte, vremea va fi calda asa ca stratul de zapada va continua sa scada. Mai mult, precipitatiile sunt anuntate sa apara mai ales sub forma de ploaie si lapovita. Ninsori vor fi doar in zonele de creasta. Cele mai vizate masive sunt cele din Muntii Banatului, din Carpatii Occidentali, din vestul Meridionalilor si din nordul Orientalilor.

Sâmbătă, vor fi unele innorari in jumatatea estica pe unde pot sa apara ceva precipitatii slabe. 

De duminică, temperaturile încep să crească. Vremea va fi  frumoasa, iar noaptea va ploua slab in nord-vest si in nordul extrem.


×