x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Următoarele patru săptămâni aduc vreme normală, dar vestul și sudul riscă să rămână fără ploi

Următoarele patru săptămâni aduc vreme normală, dar vestul și sudul riscă să rămână fără ploi

de Redacția Jurnalul    |    11 Oct 2024   •   11:15
Următoarele patru săptămâni aduc vreme normală, dar vestul și sudul riscă să rămână fără ploi
Sursa foto: Hepta

Mercurul din termometre va arăta, în următoarele 4 săptămâni, valori normale pentru această perioadă. Vestea mai puțin bună vine pentru fermieri și grădinari. În primele două săptămâni, ploile vor ocoli mare parte din țară.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru perioada 14 octombrie - 11 noiembrie.

Săptămâna 14 - 21 octombrie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-vestul teritoriului.

Săptămâna 21 - 28 octombrie

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile vestice și sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Săptămâna 28 octombrie - 4 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 4 - 11 noiembrie

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×