x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete

Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete

de Redacția Jurnalul    |    06 Feb 2024   •   10:30
Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete
Sursa foto: Hepta

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis, vineri, prognoza actualizată pentru perioada 5 februarie - 4 martie.

5 - 12 februarie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord a țării, iar în rest va fi în general deficitar.

12 - 19 februarie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud- estice. Cantitățile de precipitații vor excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali.

19 - 26 februarie
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

26 februarie - 4 martie
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în majoritatea regiunilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×